Våre tjenester

Kvalitet – Muligheter – Likeverd – Trivsel.

Vasket og sammenbrettet tøy

Vaskeriet

I vår vaskeriavdeling vasker, ruller og stryker vi tøy for institusjoner, hoteller, verkstedet og private kunder. Gulvtepper, dyner, soveposer og gardiner - alt som kan vaskes i maskin tar vi hånd om. Vi har selskapsduker til utleie.

Skap laget i snekkerverksted

Snekkeravdeling

På snekkerverkstedet produserer vi på oppdrag og til butikken vår. Alt fra hyttekjøkken, reoler og hemsstiger. Den populære flatbrødtina produseres på vårt snekkerverksted. Har du noe som må lages etter spesielle mål så ta kontakt med oss.

Varebilen til Barduprodukter AS

Transport

Vi distribuerer aviser til utsalgene i sentrum, kjører post for skolene, leverer varer til barnehagene samt henter og bringer vask etter avtale med kunde. Har du problemer med å få transportert tøy eller annet til oss kan vi hente og bringe for deg.

Signaturprodukt

Våre signaturprodukter

De tradisjonelle og populære fiske-slukene Altevatnskjea og Polarskjea produseres hos oss. Det samme gjør Bardupilken samt frontrutematta startklar, og de håndlagde tennbrikettene laget av resirkulert materiale. Vi har også laget en spesialbeholder for posene til Cinderella forbrenningstoalett.

Gjenstander i butikken

Butikk

I butikken selger vi egenproduserte produkter, samt at vi tar inn flotte unike varer fra andre vekstbedrifter eller håndverkere. Vi har blant annet keramikk, smykker, strikka og tova produkter, tre-produkter, tøfler, frontrutematte, saueskinn, håndlaga såper og hånddyppede lys. Butikken vår er absolutt verdt et besøk!

Utegruppa

I utegruppa gjør vi vedlikeholdsarbeid innenfor bygg, og annen tjenesteyting på bestilling.  Vi pakker ved og strøsand, samt har laget mange stilige benker for salg.

Om du lurer på om vi kan hjelpe, ta kontakt.