Produksjon og tjenesteområder

  • Vaskeriet: I vår vaskeriavdeling vasker, ruller og stryker vi tøy for institusjoner, hoteller, verksteder og private kunder. Gulvtepper, dyner, soveposer og gardiner - alt som kan vaskes i maskin tar vi hånd om. Vi har også tepperensemaskin og selskapsduker til utleie.
  • Snekkeravdeling: På snekkerverkstedet produserer vi på oppdrag. Alt fra hyttekjøkken, reoler og hemsstiger. Den populære flatbrødtina produseres på vårt snekkerverksted. Har du noe som må lages etter spesielle mål så ta kontakt med oss.
  • Transport: Vi distribuerer aviser til utsalgene i sentrum, kjører post for skolene, leverer varer til barnehagene samt henter og bringer vask etter avtale med kunde. Har du problemer med å få transportert tøy eller annet til oss kan vi hente og bringe for deg.
  • Våre signaturprodukter: De tradisjonelle og populære fiske-slukene Altevatnskjea og Polarskjea produseres hos oss. Det samme gjør Bardupilken samt frontrutematta startklar, og de håndlagde tennbrikettene laget av resirkulert materiale. Vi har også laget en spesielbeholder for posene til Cinderella forbrenningstoalett.
  • Butikk: I butikken selger vi egenproduserte produkter, samt at vi tar inn flotte unike varer fra andre vekstbedrifter eller håndverkere. Vi har blant annet keramikk, smykker, strikka og tova produkter, tre-produkter, tøfler, frontrutematte, saueskinn, håndlaga såper og hånddyppede lys. Butikken vår er absolutt verdt et besøk!Barduprodukter A/S
Industriveien 7
Postboks 95
9365 BARDU

Åpningstider:
man-fre: 07.30-15.00

Telefon : 77185100
Telefaks : 77185109
E-post : post@bapro.no