Varig tilrettelagt arbeid (VTA)


VTA er et tilbud der varige tilrettelagte arbeidsplasser er tilpasset individuelle forutsetninger. Dette er en mulighet for arbeid for de som faller utenfor det ordinære arbeidsmarkedet. Vi har 15 faste tiltaksplasser i tillegg til 3 arbeidsledere fordelt i ulike produksjons- og serviceavdelinger. Under er de ulike produksjonsområdene.Vaskeri
Vi vasker, ruller og stryker tøy for institusjoner, hoteller, verksteder og private. Gulvtepper, dyner, soveposer og gardiner - alt som kan vaskes i maskin tar vi hand om. Vi har også tepperensemaskin og selskapsduker til utleie.

Treprodukter
Vi har to snekkeravdelinger som begge produserer på oppdrag. Alt fra kjøkkeninnredninger, kister, reoler og postkassestativ til vedkasser. Har du noe som må lages etter spesielle mål så ta kontakt med oss.


Transport/bud

Vi distribuerer aviser til utsalgene i sentrum, kjører post for skolene, leverer varer til barnehagene samt henter og bringer vask etter avtale med kunde. Har du problemer med å få transportert tøy eller annet til oss kan vi hente og bringe for deg.

Småproduksjon

Den tradisjonelle og populære fiskesluken Altevannskjeia produseres også hos oss. Slukene selges over hele landet.

Baprobutikken

I butikken selger vi egenproduserte produkter, samt at vi tar inn flotte unike varer fra andre vekstbedrifter eller handtverkere. Vi har blant annet kermiakk, smykker, strikka og tova produkter, treprodukter, tøfler, frontrutematte, saueskinn, handlaga såper og handdyppede lys. Butikken vår er absolutt verdt et besøk!

Vaskeri
Vaskeri
Butikk
Butikk
Treprodukter
Treprodukter
Systua
Systua
Barduprodukter A/S
Industriveien 7
Postboks 95
9365 BARDU

Åpningstider:
man-fre: 07.30-15.00

Telefon : 77185100
Telefaks : 77185109
E-post : post@bapro.no